Profil aluminiu ingust cornier - capac mat 1m

SKU: 9947
VT: VT-7109
18,00RON

Detalii Corp
Material corp: Aluminiu
Culoare corp: Mat
Dimensiuni
Lungime: 1000mm
Latime: 10.33mm (canal banda)
Date despre produs
Bucati per pachet: 1
Greutate: 0.1Kg
Aditional
Garantie: 24 luni
Informatii aditionale: Distanta intre marginile exterioare ale profililui: 22.38mm, inaltimea totala a profilului 17.11mm

Termenii și condițiile de garanție sunt în conformitate cu prevederile legale: ordonanța Guvernului nr. 21 / 1992 privind protecția consumatorilor, legea nr. 449 / 2003 privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora.  Perioada de garanție începe să curgă de la data înscrisă în factura/bonul de achiziție.

Conditiile de garantie sunt prezentate in detaliu in Certificatul de Garantie. Descarca Certificatul de Garantie aici.

Pentru a beneficia de garantie, produsul trebuie returnat la adresa specificata in Certificatul de Garantie, impreuna cu documentul fiscal ce atesta achizitia. Produsele pot fi predate direct sau trimise prin curier, caz in care veti achita taxele de transport aferente. Dupa reparare /inlocuire, produsul va fi returnat la adresa specificata de client, gratuit. În eventualitatea în care solicitarea de garanție este nejustificată, iar produsul funcționează conform specificațiilor producătorului, solicitantul va achita costurile aferente transportului tur-retur.

Produsele aduse sau expediate trebuie ambalate adecvat, de preferinta in ambalajul original si cu accesoriile complete.

Spune-ţi opinia