Lampă bactericida 38W, sterilizare UVC si ozon, senzor de prezenta radar, timer si display

SKU: 11208
VT: VT-3239
Timbru verde: 0.5000 + TVA
99,00RON
549,00RON

Descriere

 • Lampa cu dubla sterilizare, UVC si Ozon, are o putere de 38W si este solutia perfecta pentru dezinfectarea completa a aerului si a suprafetelor din incaperi, avand un unghi de actiune de 360 grade, ce poate acoperi suprafete de pana la 60mp.
 • Tubul Quartz UVC cu lungime de unda 185-253nm sterilizeaza si distrug in proportie de 99% agentii patogeni bacterieni, inclusiv stafilococ, salmonella, virusi, acarieni, mucegaiuri etc.
 • Difuzarea Ozonului in aer ofera avantajul de a ajunge in toata incaperea, ucigand bacteriile si indepartand mirosurile, iar razele UVC actioneaza la 360 grade, avand un efect puternic de sterilizare.
 • Razele UVC distrug structura moleculara a microorganismelor provocand ruperea lantului ADN, ceea ce duce la incapacitatea acestora de a se reproduce si de a supravietui, reusind astfel cu o singura utilizare sa obtineti efectul de sterilizare in proportie de 99%.
 •  Timpul de functionare poate fi setat la 15, 30 sau 60 de minute. Lampa se opreste din functionare daca pe o raza de 5m detecteaza prezenta unor persoane sau a unor animale. Daca dupa 10 secunde nu mai percepe miscare, lampa continua sa functioneze.

Timp de utilizare:

 • suprafete de 15mp ( baie, dormitor, dressing, bucatarie, camara, debara etc.) - timp functionare 15 min.
 • suprafete de 30mp ( dormitor, camera de zi, cabinet, hol etc.) - timp functionare 30 min.
 • suprafete de 60mp ( camera de zi, birou, magazin, salon etc.) - timp functionare 60 min.

Moduri de utilizare:

 • Lampa trebuie pozitionata pe o suprafata dreapta, stabila, de preferat in centrul incaperii pentru a ii permite functionarea la un unghi de 360 grade.
 • Dupa pornire, aveti un timp de 10 secunde pentru a parasi incaperea pana la inceperea functionarii lampii.
  Intrati in incinta dupa oprirea functionarii lampii si aerisiti bine (in timpul sterilizarii ozonul prezinta un miros specific).
 • Lampa poate fi folosita de 2-3 ori pe saptamana, inainte de utilizare se elibereaza incinta de persoane, animale de companie si plante, iar dupa utilizare se aeriseste foarte bine.
 • Va recomandam sa incuiati incinta pe timpul functionarii lampii pentru a preveni intrarea accidentala a copiilor sau a altor persoane.

ATENTIE:

 •  Inainte de a aprinde lampa trebuie sa va asigurati ca in camera respectiva nu au ramas persoane, animale sau plante.
 •  Lumina ultravioleta reflectata dintr-o oglinda de exemplu poate fi la fel de daunatoare pentru piele si ochi.
 •  Nu lasati aparatul nesupravegheat, la indemana copiilor sau a persoanelor lipsite de discernamant (cel mai bine inchideti cu cheia camera in care acesta functioneaza).
 •  Nu folosiți aparatul în alte scopuri.
 •  Lumina ultravioleta UVC directa este daunatoare pentru piele si mai ales pentru ochi, poate provoca arsuri grave.
 •  Nu va dezinfectati mainile cu aceasta lampa, folositi lumina ultravioleta UVC doar pentru dezinfectia obiectelor. Pentru maini folositi sapunul sau alte produse recomandate.
 •  Lucruri precum tablouri, pânze, fotografii si in general obiecte care pot fi deteriorate de lumina soarelui, nu sunt, de asemenea, recomandate să fie expuse la lumina directă a lămpii UVC.
 •  Nu utilizati aparatul decat dupa ce ati inteles cum functioneaza si ati inteles modul de utilizare.
 • Dupa sterilizare, aerisiti incaperea timp de 20-30 minute.

Camere video
Distanta detectie: 10 metri
Senzor prezenta: Da
Tip senzor: Senzor de miscare
Unghi detectie: 360°
Informatii generale
Durata medie de utilizare: 12 Luni
Soclu: 2G11
Tip tub: Tub UVC 36W
Durata de viata: Pana la 6000h
Date electrice
Putere: 38W
Tensiune de alimentare: AC:220-240V
Frecventa: 50/60Hz
Date tehnice
Unghiul fasciculului: 360°
Detalii Corp
Material corp: Plastic
Culoare corp: Negru
Functionalitati
Clasificare IP: IP20
Dimensiuni
Dimensiuni: 140x150x437mm
Date despre produs
Bucati per pachet: 1
Greutate: 1.02Kg
Certificari si standarde
Certificate: CE LVD EMC
Aditional
Timer: 10 secunde intarziere
Garantie: 12luni
Informatii aditionale: Acoperă suprafete de până la 60m2, 360 grade; Ucide bacteriile, acarienii și virusurile; Timer: 15/30/60 de minute; Comutator tactil, display.

Termenii și condițiile de garanție sunt în conformitate cu prevederile legale: ordonanța Guvernului nr. 21 / 1992 privind protecția consumatorilor, legea nr. 449 / 2003 privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora.  Perioada de garanție începe să curgă de la data înscrisă în factura/bonul de achiziție.

Conditiile de garantie sunt prezentate in detaliu in Certificatul de Garantie. Descarca Certificatul de Garantie aici.

Pentru a beneficia de garantie, produsul trebuie returnat la adresa specificata in Certificatul de Garantie, impreuna cu documentul fiscal ce atesta achizitia. Produsele pot fi predate direct sau trimise prin curier, caz in care veti achita taxele de transport aferente. Dupa reparare /inlocuire, produsul va fi returnat la adresa specificata de client, gratuit. În eventualitatea în care solicitarea de garanție este nejustificată, iar produsul funcționează conform specificațiilor producătorului, solicitantul va achita costurile aferente transportului tur-retur.

Produsele aduse sau expediate trebuie ambalate adecvat, de preferinta in ambalajul original si cu accesoriile complete.

Spune-ţi opinia