Lampa germicidala 36W 4P 2G11 UVC pentru sterilizare UV

SKU: 10613
VT: VT-10613
Timbru verde: 0.5000 + TVA
87,00RON

Descriere:

Se foloseste ca si element principal in lampile bactericide/ germicide. Emite radiatie UVC cu lungime de unda principala de 253.7 nm, lungimea de unda cea mai importanta in distrugerea ADN-ului si ARN-ului, microorganismelor incepand cu virusi si continuand cu bacterii si ciuperci sau spri ai acestora. Avertizari si siguranta: este foarte putin probabil ca o spargere a lampilor sa aiba un impact asupra sanatatii dumneavoastra. Daca o lampa se sparge, ventilati camera timp de 30 de minute si indepartati piesele, de preferinta cu manusi. Puneti-le intr-o punga de plastic sigilata si duceti-o la instalatiile dvs. locale pentru reciclare. Nu folositi aspirator.

ATENTIE: Aceste lampi emit radiatii UVC de mare putere care pot provoca leziuni severe pielii si ochilor. Evitati expunerea ochilor si a pielii la produsul neprotejat. Utilizati numai intr-un mediu inchis care protejeaza utilizatorii de radiatii.

 

Informatii generale
Durata de viata: 9000h
Date electrice
Putere: 36W
Tensiune de alimentare: AC:200-240V, 50/60Hz
Date tehnice
Culoarea luminii: Ultraviolet C
Unghiul fasciculului: 360°
Detalii Corp
Material corp: Sticla
Culoare corp: Transparent
Functionalitati
Clasificare IP: IP20
Dimensiuni
Dimensiuni: 415x38mm
Date despre produs
Bucati per pachet: 1
Aditional
Garantie: 12luni
Informatii aditionale: Lungime de unda: 185-253 nm

Termenii și condițiile de garanție sunt în conformitate cu prevederile legale: ordonanța Guvernului nr. 21 / 1992 privind protecția consumatorilor, legea nr. 449 / 2003 privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora.  Perioada de garanție începe să curgă de la data înscrisă în factura/bonul de achiziție.

Conditiile de garantie sunt prezentate in detaliu in Certificatul de Garantie. Descarca Certificatul de Garantie aici.

Pentru a beneficia de garantie, produsul trebuie returnat la adresa specificata in Certificatul de Garantie, impreuna cu documentul fiscal ce atesta achizitia. Produsele pot fi predate direct sau trimise prin curier, caz in care veti achita taxele de transport aferente. Dupa reparare /inlocuire, produsul va fi returnat la adresa specificata de client, gratuit. În eventualitatea în care solicitarea de garanție este nejustificată, iar produsul funcționează conform specificațiilor producătorului, solicitantul va achita costurile aferente transportului tur-retur.

Produsele aduse sau expediate trebuie ambalate adecvat, de preferinta in ambalajul original si cu accesoriile complete.

Spune-ţi opinia