0 0,00 Lei

Termeni si conditii

1. Informatii despre site

Site-ul web v-tac-led.ro este administrat de SC SMART & EASY SERVICES SRL cu sediul social in Bucuresti, Sect 3, Bd Theodor Pallady nr 287 et 1.

Numar de Inregistrare la Registrul Comertului Bucuresti: J40/8266/2008, CUI RO21639202

Capital Social Subscris si varsat de 400 lei.

Cont BCR RO92RNCB0079124216650001

Cont Trezorerie sect 3 RO32TREZ7035069XXX023653

Preturile produselor includ Timbru Verde. SC SMART & EASY SERVICES SRL este inregistrata la ANPM in Registrul producatorilor si importatorilor de echipamente electrice si electronice cu numarul RO-2017-EEE-2068-2023-07-11.

2. Acceptarea conditiilor

Utilizarea site-ului v-tac-led.ro, logarea cat si accesul la serviciile oferite reprezinta o acceptare a termenilor si conditiilor de confidentialitate detaliate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si Conditiile pentru utilizarea site-ului pentru a le putea consulta in orice moment.

In situatia in care nu esti de acord cu aceste conditii, iti solicitam sa nu utilizezi site-ul nostru de internet. 

v-tac-led.ro isi rezerva dreptul de a actualiza si/sau revizui Termenii si Conditiile in orice moment fara o notificare prealabila, tocmai de aceea, iti solicitam sa urmaresti in mod periodic eventualele modificari.

3. Drepturile de autor

Informatiile publicate pe v-tac-led.ro apartin site-ului, prin urmare, aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris acordat in prealabil al reprezentantului legal al societatii SMART & EASY SERVICES SRL. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii in vigoare.

4. Incheierea contractului

Odata cu inregistrarea unei comenzi pe site-ul v-tac-led.ro, cumparatorul/clientul este de acord cu modalitatea de comunicare utilizata, respectiv prin telefon sau email.

Incheierea contractului are loc numai in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterii confirmarii automate de primire a acestei comenzi. Emiterea automata a confirmarii de primire a comenzii NU echivaleaza cu incheierea contractului intre vanzator si cumparator.

Toate informatiile/modalitatile/imaginile folosite pentru descrierea bunurilor pe site nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Produsele sunt disponibile in limita stocului.

Produsele achizitionate de la punctul de lucru, nu beneficiaza de retur (acestea au posibilitatea de a fi verificate si de a li se testa functionalitatea la receptie).

5. Anulare comanda

v-tac-led.ro (administrat de SC SMART & EASY SERVICES SRL) si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare referitor la preturile, caracteristicile sau imaginile produselor.

In cazul in care o comanda nu poate fi onorata din cauza unor astfel de erori, v-tac-led.ro isi rezerva dreptul de a anula comanda respectiva fara o notificare prealabila.

SC SMART & EASY SERVICES SRL face toate eforturile in a furniza informatii corecte despre pretul si caracteristicile produselor. Este posibil ca unele preturi sa fie eronate. In cazul inregistrarii unei comenzi cu un pret derizoriu, SC SMART & EASY SERVICES SRL are dreptul sa anuleze comanda Cumparatorului. 

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti una fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele situatii, si nu numai:

preturile afisate pe site-ul v-tac-led.ro sunt rezultatul unei erori materiale;

produsul/produsele comandata nu se mai afla pe stoc;

nu s-a primit confirmarea platii in termenul de valabilitate al facturii proforme;

datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe site sunt incomplete si/sau incorecte;

6. Litigii

Eventualele litigii in legatura cu executarea contractului vor fi rezolvate intre vanzator si consumator/client pe cale amiabila, in caz contrar, parţile putându-se adresa instantei de judecata competente de la sediul comerciantului/vanzatorului SC SMART & EASY SERVICES SRL.

Cea mai variata gama de Iluminat LED: Becuri LED, Becuri Spot LED, Banda, Proiectoare si Tuburi LED - Au devenit Soluția Foarte Bună pentru orice tip de corp de iluminat. Va garantam cea mai buna calitate cand vine vorba de iluminat, doar la V-tac-led.ro |
Bucuresti | Romania | 0728 32 78 78, 0371.124.113 | vanzari@v-tac-led.ro
V-tac-led.ro